Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Feestdagen - feestdagen china
Feestdagen China
Feestdagen in de volksrepubliek china en taiwan - wikipedia
http://nl.wikipedia.org/wiki/Feestdagen_in_de_Volksrepubliek_China_en_Taiwan
Gerelateerd
 • Velpse formatie van Sios '61 pakt een verdiende overwinnin..
  VELP/ARNHEM ? Het was alweer 4 weken terug, mede door de feestdagen dat Sios ?61
 • Gewijzigde openings- en sluitingstijden stadhuis rond de f..
 • Ruim de helft van de werknemers is ook deze feestdagen aan..
  Veel werknemers zijn deze feestdagen toch aan het werk. 57% van de medewerkers geeft aan de komende feestdagen per dag twee uur of meer te besteden aan werk.
 • 'Feestdagen vaak bron van familieruzies'
  ZOETERMEER - Hij is expert in familieruzies. Niet omdat hij zelf ruzie zoekt met zijn naasten maar omdat Bert van Leeuwen, presenator van het EO-programma ?Het Familiediner? is; in de twaalf jaar dat hij het programma presenteert al heel wat vetes heeft weten te lijmen.
 • Kwart Nederlanders mist familie tijdens feestdagen
  Gezellig met elkaar de dag doorbrengen is voor acht op de tien Nederlanders het belangrijkst tijdens de kerstdagen. Als gevolg van onze reislust viert echter lang niet iedereen de kerst samen. Ruim een kwart van de Nederlanders mist met de feestdagen familie en vrienden die in het buitenland wonen.
 • Frans heeft het zwaar met feestdagen na verlies vader
  Frans Bauer heeft het nog altijd heel zwaar na het verlies van zijn vader begin januari. "Zondag is het de eerste Moederdag zonder hem en dan zal ik de familietraditie voorzetten; dan krijgt ze van mij het cadeau dat mijn vader haar altijd gaf."
 • Alle zon- en feestdagen open
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • HTC introduceert samen met Valve een virtual reality bril
  HTC heeft samen met game-ontwikkelaar Valve een virtual reality-bril ontwikkeld. Het apparaat draagt de naam Vive en moet later dit jaar beschikbaar gaan komen voor consumenten. Dit voorjaar komt de versie voor ontwikkelaars beschikbaar. De Vive werkt samen met het SteamVR-platform van Valve....
 • Meer inbraken in Rotterdam tijdens feestdagen
  Het aantal inbraken in Rotterdam is tijdens de feestdagen toegenomen ten opzichte van de laatste negen maanden van 2014.